Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Inschrijving ONK tot vanavond 22.00uur

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBVanuit de KNZB komt het bericht dat inschrijving voor de Open Nederlandse Kampioenschappen (senioren) mogelijk is tot vanavond 22.00uur. Dit uitstel, de inschrijvingen moesten eigenlijk om 12.00uur binnen zijn bij de bond, komt omdat nog niet alle kringen in staat zijn geweest om de uitslagen van hun kring kampioenschappen in te lezen in het systeem van de KNZB. Hierdoor is de KNZB niet in staat om de juiste lijsten te maken van zwemmers die mee mogen doen aan de NK. Zeker voor de jeugdzwemmers die zich denken geplaatst te hebben via de top-8 ranglijst zijn de lijsten natuurlijk van essentieel belang.

De ranglijsten zullen in de loop van de dag op de KNZB site verschijnen en uiteraard zullen wij ze dan ook direct hier overnemen.
De uiterste inschrijfdatum voor de Nederlandse Junioren Kampioenschappen (aanstaande woensdag 12.00uur) zal NIET worden gewijzigd.

Tagged as: ,

Leave a Response