Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Jacco Verhaeren bij De Wereld Draait Door (video)

Email dit bericht Print dit bericht

Jacco Verhaeren

Jacco Verhaeren

Gisteren zaten Jacco Verhaeren en zijn broer bij De Wereld Draait Door. Dit naar aanleiding van het verschijnen van het boek over Jacco met de titel ‘Boven water’. De officiele promotietekst van het boek luidt : “Jacco Verhaeren kan met recht een succescoach worden genoemd. Met zijn revolutionaire methode leidde hij Pieter van den Hoogenband, Inge de Bruijn en de Nederlandse estafettedames naar Olympisch goud. Verhaeren heeft een scherp oog voor talent, is innovatief, motiveert en bezit het vermogen zijn kennis over te brengen. Jacco’s leven, opgetekend door zijn broer Henk, laat zich lezen als een avonturenroman. Boven Water is met vaart en raffinement geschreven en biedt een onthullende kijk achter de successen van Jacco Verhaeren. Dit boek is daardoor een eyeopener voor iedereen, van sporter tot coach, die streeft naar topprestaties.”.
Uiteraard zullen we op korte termijn het boek lezen en een review geven. Voor wie het boek wil bestellen : tot en met 4 april rekent Bruna geen verzendkosten. Klik hier om direct naar de Bruna site te gaan en het boek te bestellen. Kosten € 19,95.

Voor wie de aflevering van De Wereld Draait Door heeft gemist, hier het stuk met de broers Verhaeren.

Tagged as: ,

Leave a Response