Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Zaterdag weet je het!

Email dit bericht Print dit bericht

Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo

In Telesport verscheen weer een nieuwe weblog van Ranomi Kromowidjojo. Een dag na de bekend maken van haar nieuwe sponsor (de Lotto), verwijst ze daar uiteraard even naar. Voor de komende anderhalve week is in ieder geval haar motto nu ‘Zaterdagavond weet je het’.

AMSTERDAM – Mijn nieuwe motto ligt bij mijn nieuwe sponsor De Lotto. En dan bedoel ik niet dat ‘hij zomaar kan vallen’ maar: ‘zaterdagavond weet je het’, volgende week zaterdag wel te verstaan. Dan wordt de spannende 100 vrij finale gezwommen waar ik erg naar uit kijk. Van 25 t/m 28 maart wordt namelijk de Amsterdam Swim Cup gehouden, één van de Nationale hoogtepunten in het Nederlandse zwemmen en tevens de laatste mogelijkheid tot EK-kwalificatie.ranomiweblog

Ik heb mij in december al gekwalificeerd op de 50 en 100 vrij voor de Europese Kampioenschappen in Boedapest deze zomer, dus wat betreft training zal ik niet helemaal ‘getaperd’ (= uitgerust) aan de start komen. Toch staan komende dagen in het teken van rusten en de goede dingen doen. Wat dat nou precies inhoudt kan ik moeilijk zeggen. Maar alle keuzes die je maakt, hebben gevolgen. Niet alleen met zwemmen, gewoon met alles. En het zit ‘m nu net in de goede dingen goed doen. Dus vandaag zal ik eindigen met een bekende quote die ik regelmatig op de Hoge School Communicatie hoor: management is doing the things right, leadership is doing the right things!

Hopelijk tot zaterdag de 27e maart in het Sloterparkbad.

Tagged as: ,

Leave a Response