Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Startlijsten Amsterdam Swim Cup bekend

Email dit bericht Print dit bericht

Amsterdam SwimcupVanavond zijn de (voorlopige) startlijsten voor de Amsterdam Swimcup bekend gemaakt. Zoals reeds eerder vermeld is er een groot aantal buitenlandse deelnemers aanwezig en zal het voor veel Nederlandse zwemmers nog een hele klus worden om een finale te halen. De startlijsten zijn te vinden op de live-timing pagina van de Amsterdam Swimcup. In de komende dagen is er voor de deelnemers nog de mogelijkheid zich voor 1 of meerdere afstanden af te melden, waarna eventuele reserves nog aan de start mogen verschijnen.

Tagged as:

1 Comment

  1. Dat wordt flink vlammen in de series voor de potentiƫle EJK en Jeugd-OS-gangers. Slechts een enkeling maakt nog kans op een finaleplaats. Niettemin een geweldig deelnemersveld!

Leave a Response