Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Ranomi Kromowidjojo ambassadeur van De Lotto

Email dit bericht Print dit bericht

Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo

Zwemster Ranomi Kromowidjojo verbindt zich voor een periode van vier jaar als ambassadeur aan De Lotto. Daarvoor tekende de topzwemster in Rijswijk een contract. Het contract loopt af op 31 december 2013. Lotto wil met het ambassadeurschap van deze zwemster haar verbondenheid met sport en de zwemsport in het bijzonder uitdragen. Daarnaast heeft De Lotto als doelstelling meer afdracht voor de Nederlandse sport te genereren. Ranomi zal het gezicht van Lotto worden in de zwemsport, zowel naar de bond als de verenigingen. Zij zal zich inzetten voor allerlei (sportieve) activiteiten.

Harrie Linders is verheugd met de komst van de topzwemster: “Wij zijn er trots op dat deze grote zwemster zich verbindt aan De Lotto als ambassadeur. We verwachten nog grote prestaties van haar in de komende jaren en willen haar daar graag bij ondersteunen.”
Ook Ranomi is enthousiast: “Ik ben heel blij met De Lotto als mijn nieuwe sponsor. Hierdoor kan ik me volledig concentreren op het zwemmen en mijn ambitie om voor goud te gaan op de Olympische Spelen van London in 2012.”

Tagged as:

1 Comment

  1. goed zo Ranomi!

Leave a Response