Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Ranomi bij Z@ppSport en Holland Sport Junior (video)

Email dit bericht Print dit bericht

Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo

Afgelopen zaterdag was er bij Z@ppSport Extra een uitzending met Ranomi Kromowidjojo en Jacco Verhaeren. Hierin kreeg Manon (aan haar poloshirt te zien van zwemvereniging Zegenwerp) de mogelijkheid om mee te tranen met Ranomi en tips te ontvangen van Jacco. In het trainingsbad van de Tongelreep werd er vooral veel gewerkt aan techniek, met mooie tips voor zwemmers van alle leeftijden.

Voor wie het gemist heeft :

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Voor wie geen genoeg krijgt van Ranomi, was er vorige week woensdag ook nog een uitzending van Holland Sport Junior met haar in de hoofdrol. Ook is er een mooi filmpje over Esmee Vermeulen en legt Ranomi uit hoe Esmee vanaf het startblok een perfecte start kan maken.

Die uitzending vindt je hieronder :

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Tagged as: ,

Leave a Response