Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Nieuwe MSS tabellen en NK limieten binnenkort bekend

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBHet was al langere tijd in de wandelgangen bekend maar nu ook officieel aangekondigd op de KNZB site : de MSS tabellen en daaraan gerelateerde N(J)K limieten worden aangepast. Medio maart (deze maand dus) worden de nieuwe tabellen nog bekend gemaakt, waarin rekening is gehouden met de nieuwe badkledingreglementen. Naar verwachting zullen de limieten voor de NK’s daarbij ergens tussen de oude (voor dit seizoen) en de op dit moment bekende limieten uit gaan komen. Voor wat betreft de publicatiedatum schatten we in dat dit zal plaats vinden direct na de laatste competitieronde, om zo een discussie over de vervangende tijden voor de competitie (ook gerelateerd aan de MSS tijden) te voorkomen.

Tagged as: , ,

1 Comment

  1. Ik vraag me af of de nieuwe limieten voor aanstaande NK’s dan ook in een andere termijn gezwommen moeten worden. Is hierover iets bekend?

Leave a Response