Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Lennart en Robin EK limieten 50school

Email dit bericht Print dit bericht

Lennart Stekelenburg

Lennart Stekelenburg

Het lijkt erop dat de ploeg voor Boedapest een aardig formaat gaat krijgen. Want na Bastiaan Lijesen op de 50m rugslag waren er zojuist ook 2 EK limieten te noteren op de 50m schoolslag bij de heren. Zowel Lennart Stekelenburg als Robin van Aggele wisten onder de 27.95 te blijven die geldt voor Boedapest. Lennart won zijn serie in 27.76, maar net boven het Nederlands record van Robin (in Jaked) van 27.53, Robin kwam in de laatste serie tot 27.83. Met die tijden plaatsten beide heren zich ook als 1e en 2e voor de finale van vanavond die verder baan 8 nog Rudy Ted de Haan zal bevatten. Hij kwam tot 29.37.
Of er moeten nog mensen afzeggen voor die finale waarbij Roy Smeenge alsnog kans maakt op een finale plaats. Dat zou hem een extra kans geven op de EJK limiet van 29.32, want vanochtend kwam hij met 29.44 maar net iets tekort.

Tagged as: , ,

Leave a Response