Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Inge Dekker overwoog loopbaan te beeindigen

Email dit bericht Print dit bericht

Inge Dekker

Inge Dekker

Als er belangrijke wedstrijden worden gezwommen, zoals op dit moment de Amsterdam Swimcup, komen er ook altijd verhalen tevoorschijn over zaken die in de ‘achtergrond’ spelen. Bij de vorige swimcup was er de aankondiging van Marleen dat ze zwanger was, dit keer een artikel op Nu.nl over Inge Dekker. Zij heeft vorig jaar serieus overwogen te stoppen met zwemmen. Bij wedstrijden in Parijs in juni 2009 was ze het helemaal zat en twijfelde of ze zelfs nog naar de WK in Rome moest gaan. Gelukkig vond ze mede door de overgang van Jacco naar de groep van Marcel Wouda het plezier in het zwemmen weer terug, al geeft ze wel aan dat het vroegere trainingstijdstip nooit een favoriet zal worden en er op mentaal vlak nog verbeteringen wenselijk zijn.

Het volledige artikel vind je op nu.nl

Tagged as: , ,

Leave a Response