Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

EK-selectie telt 21 zwemmers

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBBron : nos.nl
Technisch directeur Jacco Verhaeren van de KNZB heeft de selectie voor de EK in augustus bekendgemaakt. Sebastiaan Verschuren, Nick Driebergen, Bastiaan Lijesen, Lennart Stekelenburg, Robin van Aggele, Joeri Verlinden, Job Kienhuis, Moniek Nijhuis, Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Hinkelien Schreuder en Inge Dekker hebben zich individueel voor Boedapest geplaatst.
Sharon van Rouwendaal (200 rug) en de estafettezwemmers Saskia de Jonge, Elise Bouwens, Ilse Kraaijeveld, Stefan de Die, Joost Reijns en Bas van Velthoven gaan ook mee. Arjen v.d. Meulen en Wendy v.d. Zanden zijn reserve. Maaike Waaijer en Lindy Heister zwemmen de EK open water.

Tagged as:

Leave a Response