Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

De tien is van ons!

Email dit bericht Print dit bericht
Pieter vd Hoogenband

Pieter vd Hoogenband

De Olympische Spelen in Vancouver zijn begonnen en na het goud op de 5km hoopt iedereen natuurlijk op nog meer goud voor Sven Kramer. Bijvoorbeeld op de 10km volgende week dinsdag. Daarmee zou Nederland een Olympisch kampioen hebben in en op het water. Het zal in ieder geval geen probleem zijn om voldoende van die race te zien te krijgen en alles er voor en er na.

In tegenstelling tot het (open water) zwemmen, heeft het schaatsen niet te klagen over media aandacht. Iets waar Pieter van den Hoogenband in zijn column in de Telegraaf een duidelijke mening over geeft. Het ligt volgens hem niet aan het schaatsen, maar vooral aan hoe de zwemsport zich verkoopt. Voor alle zwemmers en coaches een nobele taak om de zwemsport beter te verkopen

De column van Pieter is te vinden op de site van de Telegraaf.

Tagged as:

Leave a Response