Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

De fiets van Ranomi

Email dit bericht Print dit bericht

Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo

In Telesport weer een column van Ranomi Kromowidjojo met als titel “Fietsen”. Met een dergelijke titel is het uiteraard niet vreemd dat de column begint over hoe ze aangehouden werd met haar fiets, maar uiteindelijk gaat haar column over de huidige structuur van dopingcontroles. Hoe een middagje op het politiebureau er voor kan zorgen dat je een gemiste dopingcontrole op je naam krijgt. Het hele artikel is te lezen op de site van de Telegraaf.ranomiweblog

En voor wie denkt dat het allemaal niet zo snel zal lopen, denk dan maar even terug aan de Rasmussen en zijn whereabouts voor de Tour de France. Of lees even dit artikel op de site van de Swimnews.com, waarin Nikolett Szepesi voor een jaar geschorst is bij haar comeback omdat ze voor zijn comeback niet voldaan had aan de regels. Geen whereabout of geen out-of-competition dopingtests en je kan geschorst worden. Guilty until proven innocent..

Tagged as: ,

Leave a Response