Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Prive zwemles van Ryan Lochte

Email dit bericht Print dit bericht

Ryan Lochte

Ryan Lochte

Als je tussen de 6 en 18 jaar oud bent en toevallig al een vakantie gepland had in Florida ergens in de komende 8 maanden, of nog geen niets gepland en Florida lijkt je wel wat, dan is het misschien leuk om even te kijken op CharityBuzz.com. Daarop staat namelijk een veilig van een privé zwemles door niemand minder dan Ryan Lochte. De geschatte waarde van deze veilig is gezet op 5000 dollar, maar op dit moment heeft nog niemand het minimumbedrag van 500 dollar geboden. De precieze prijs is een privé zwemles van 2 uur in Gainsville, Florida, voor maximaal 4 kinderen in de leeftijd 6 tm 18 jaar, samen met maximaal 4 ouders. Uiteraard krijgt iedereen de mogelijkheid om Ryan op de foto te gaan en zijn handtekeningen ook geen probleem.

Dus als je nog geen vakantie gepland hebt….

Tagged as: ,

Leave a Response