Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

FS Pro nu wel FINA approved

Email dit bericht Print dit bericht

FINAAfgelopen maandag is op de site van de FINA de laatste bijgewerkte lijst met goedgekeurde badkleding verschenen. Uiteraard is de lijst weer verder uitgebreid, vooral met wat minder gangbare merken en types. Erg opvallend was echter het verschijnen van de FS Pro van Speedo op de laatste lijst. Eind vorig jaar is er uitgebreid discussie geweest binnen zwemmend Nederland over dit type, wat er uiteindelijk toe geleid heeft dat de KNZB voor de FS Pro een uitzondering maakte. Internationaal zou de FS Pro volgens berichtgeving van Speedo zelf niet op de goedkeurde lijst komen te staan, maar nu dus…… voor wie het nog begrijpt….

FINA 2010 List of Approved Swimsuits

Tagged as: , ,

Leave a Response