Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Alle Nederlandse dames door naar finales in Durban

Email dit bericht Print dit bericht
Inge Dekker

Inge Dekker

Vandaag is het Woldcup circuit van start gegaan in Durban. Voor Nederland zwemmen daar Hinkelien Scheuder, Ranomi Kromowidjojo en Inge Dekker en alle 3 kenden ze vanochtend een prima start. Inge Dekker plaatste zich als eerste voor een finale en wel op de 100m vlinderslag. Met 59.61 werd ze 7e, een tijd onder de minuut was voldoende om de finale te halen. Later haalde ze met 24.59 ook de finale van de 50vrij, haar tijd was in deze series ook voldoende voor een 7e plaats. Op dat zelfde nummer is Nederland in de finale ook vertegenwoordigd door Hinkelien (1e in 24.05) en Ranomi (3e in 24.23). Hinkelien wist zich verder nog te plaatsen voor de finale van de 50rug in 27.40, dat was de 2e tijd in de series.

De complete uitslagen van de series van dag 1

Tagged as: , , ,

Leave a Response