Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Ranomi Kromowidjojo aan de slag met onderwatercamera

Email dit bericht Print dit bericht
Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo

Tijdens de Nationale Speedo dag was een van de vragen tijdens de workshop over techniek analyse van Jaco van Gent : “Wie maakt er gebruik van een onderwatercamera?” Slechts een paar handen gingen de lucht in wat aan geeft dat er nog veel verbetering mogelijk is in de zwemsport. Iedere coach die al eens gebruik gemaakt heeft van een onder water camera weet dat je daarmee nog veel meer kan zien van de techniek van een zwemmer in dat gedeelte van de slag waar het er echt toe doet, namelijk onder water. In haar weblog op de site van de Telegraaf gaat Ranomi Kromowidjojo in op het gebruik van de vaste onder water camera’s in het trainingsbad in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. “Door die camera’s kan ik mijn gevoel koppelen aan de werkelijkheid, want vaak voelt iets goed aan en gaat het juist minder. Of je doet het juist goed maar het voelt prut aan.”

Het hele artikel is te lezen op de site van de Telegraaf.

Tagged as: ,

Leave a Response