Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

EJK open water 2010 naar Hoorn

Email dit bericht Print dit bericht

lenTijdens het LEN congres van afgelopen weekend zijn een aantal wedstrijden toegewezen aan organisaties. Na de succesvolle organisatie van een LEN-cup wedstrijd afgelopen zomer, kreeg Hoorn voor 2010 het EJK toegewezen. Een mooie kans voor het Nederlandse openwater zwemmen wat in de afgelopen jaren duidelijk aan de weg timmerde met de Olympische titel van Maarten van der Weijden en de knappe klasseringen tijdens de Wereldkampioenschappen voor Linsy Heister en Maaike Waaijer. Voor Linsy is het open water jaar overigens nog niet afgelopen, want ze zal in oktober nog deelnemen aan de worldcup wedstrijden in Dubai en Sharjah en de Grand Prix wedstrijd in Dubai.

Tagged as: , ,

Leave a Response