Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

EJK kwalificatiemoment mogelijk verplaatst

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBToen bekend werd dat de Swimcup in Eindhoven volledig volgens de 2010 richtlijnen voor badkleding gezwommen zal gaan worden, was direct een van de vragen wat er dan gedaan zou worden met de mogelijkheden om je tijdens dat toernooi voor de EJK te kwalificeren. Een officiƫle reactie van de KNZB hierop was dat ook voor die kwalificatie waarschijnlijk de nieuwe richtlijnen zouden gaan gelden. Het laatste bericht hierover is echter dat niet de richtlijnen aangepast worden, maar dat het kwalificatiemoment verplaatst wordt. Hierbij zou de Swimcup in Eindhoven niet langer als kwalificatiemoment gelden en in plaats daarvan wordt de NK in juni aangewezen. De EJK gerechtigde zwemmers kunnen zich dan dus in maart bij de Swimcup in Amsterdam en bij de NK in juni plaatsen voor Helsinki.

Het officiƫle bericht hierover inclusief de richt/limiettijden worden volgende week verwacht.

Tagged as: ,

1 Comment

Trackbacks

  1. Kwalificatie eisen EJK bekend (update) | Zwemsite.nl

Leave a Response