Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Robin van Aggele verkoopt zijn pakken

Email dit bericht Print dit bericht
Robin van Aggele

Robin van Aggele

Nu de FINA toch wel vrij definitief heeft besloten de nieuwe badkleding regels per 1 janauari 2010 in te laten gaan, zijn veel pakken direct minder interessant geworden. In ieder geval zullen veel mensen er moeite mee hebben om nog een LZR of Jaked aan te schaffen voor het volle pond. Maar aangezien het nieuwe seizoen voor de deur staat en er voor januari bijvoorbeeld nog een NWK en een Swimcup gezwommen worden, zijn tweedehands pakken mogelijk wel interessant. Robin van Aggele speelt hier op zijn website handig op in, door zijn ‘teveel’ aan pakken voor weinig geld aan te bieden. Zelf zegt hij hierover : “Vanwege een overschot en de insteek om zwemmers nog de kans te geven een goed haaienpak/een reserve bij de hand te hebben wanneer een van de huidig pakken vanwege het slechte materiaal scheurt”

Voor alle aanbiedingen kan je terecht op www.robinvanaggele.nl

Tagged as:

Leave a Response