Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

KNZB neemt FINA regels integraal over

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBBron : KNZB.nl
Het bestuur van de KNZB heeft afgelopen maandag, 24 augustus, in haar vergadering besloten de regels voor zwemkleding van de Fina integraal over te nemen. Vooralsnog heeft de Fina aangekondigd dat deze regels per 1 januari 2010 in zullen gaan. De letterlijke teksten zijn nog niet in ons bezit, maar in de kern van de zaak komt het er op neer dat voor heren een zwembroek de maximale afmeting mag hebben van boven de knie tot onder de navel en voor dames van boven de knie tot in de hals, armen, schouders en rug onbedekt. Het materiaal moet textiel zijn. Nogmaals het gaat hier om een interpretatie van de tekst uit de Fina General Congress. De letterlijke tekst is nog niet in onze bezit en kan nog wijzigen of gedetailleerder worden.

Tagged as: , ,

Leave a Response