Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

De toekomst ? (video)

Email dit bericht Print dit bericht

USA SwimmingTijdens de WK schijnt Milorad Cavic het heel kort geprobeerd te hebben, maar hij kreeg geen gehoor bij zijn concurrenten. Maar bij de finale van de 200m wisselslag bij de US Open lukte het Jack Brown wel. Al tijdens de series had hij het er met zijn collega zwemmers over gehad om weer een race in een kleine zwembroek te zwemmen en uiteindelijk kreeg hij alle finalisten zover. En dus werden de finalisten van de 200m wissel met een staande ovatie ontvangen toen zij onder hun trainingspak alleen maar een kleine zwembroek aan hadden.

Uiteindelijk wist Jack Brown de A-finale te winnen in 2.:01.56, voor Hidemasa Sano in 2:02.13 en Alex Tyler in 2:03.20. Daarmee waren ze alle 3 langzamer dan de winnaar van de B-finale Bryan O’Conner die wel in een snel pak tot 2:01.53 kwam. Verder kwam de langzaamste tijd van de B-finale op naam van Curtis Lovelance met 2:03.61, de langzaamste tijd van de A-finale was voor Peter Benner in 2:08.13

Tagged as: ,

1 Comment

Leave a Response