Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

De mazzel van Michael Phelps

Email dit bericht Print dit bericht

Voor u gelezenOp 13 augustus was Michael Phelps betrokken bij een verkeersongeluk. Hij werd in zijn auto aangereden door een bestuurder die door rood reed en trof zelf dus geen blaam. Achteraf bleek echter wel dat hij geen geldig rijbewijs bij zich had en dat hij naar eigen zeggen 1 biertje op had. Nu is dat laatste natuurlijk niet strafbaar, 1 biertje valt binnen de toegestane limiet, maar de grootste mazzel van Phelps was dat de politieagent die ter plaatste kwam hem op op zijn woord geloofde. In zijn column op Nu.nl gaat Menno van Galan in op wat er had kunnen gebeuren als de politieagent wel gewoon een blaastest had afgenomen bij Phelps, zoals bij ieder willekeurig ander persoon waarschijnlijk was gebeurt….

De stukjes van George Vecsey waar aan gerefereerd wordt op nu.nl zijn “When Sport Becomes a Rule Unto Itself” en het verslag na het ongeluk “Phelps to Be Cited for Invalid Driver’s License

Tagged as: ,

Leave a Response