Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Vragen over productiekwaliteit Jaked

Email dit bericht Print dit bericht

jakedTerwijl het een van de snelste (zo niet het snelste) pakken van dit moment is, er begint toch wel wat twijfel te ontstaan over de productiekwaliteit van de Jaked J01. Afgelopen weekend bij de NK Sprint hoorden we al meerdere verhalen van zwemmers die hun Jaked gescheurd hadden. En ook internationaal gebeurt dit met enige regelmaat, waarbij het laatst bekende geval tijdens de Middelendse Zee Spelen natuurlijk wel erg opvallend was. Natuurlijk hebben zwemmers de neiging om het pak altijd iets te klein te kopen, maar ook diegenen die hem volgens de maattabel hebben gekocht hebben er soms problemen mee. In mijn eigen Jaked zit bijvoorbeeld aan de zijkant een klein rond gaatje en die zat er reeds bij de 3e keer dat ik┬áhem aangetrokken had (geen idee of het er al eerder in zat). Met een kostenplaatje van 372 euro is dat uiteraard genoeg reden om een mail te sturen aan Jaked met de vraag wat zij doen met dergelijke problemen. Wordt vervolgd…

Tagged as:

Leave a Response