Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Ranomi kijkt uit naar de ‘taper’

Email dit bericht Print dit bericht
Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo

Na het harde werk van de afgelopen maanden is het voor de zwemmers die deel nemen aan de wereldkampioenschappen in Rome bijna tijd om gas terug te gaan nemen. Ook Ranomi Kromowidjojo is een van de deelneemsters aan de WK in Rome, onder andere op de 100vrij en de 4x100vrij estafette. Zij verteld in haar column in de Telegraaf dat ze erg uitziet naar de taper. “Het fijne van taperen is dat het zwemmen super lekker gaat. Als je de periode daarvoor keihard hebt getraind althans, maar dat heb ik gelukkig! “ Naast dit positieve gevoel in de training geeft ze aan dat er echter ook een mindere kant aan de taper zit : “Minder fijn aan taperen vind ik persoonlijk – het merendeel vindt dit juist het fijnst – om de hele dag op bed te liggen.Als ik moe ben, kan ik de hele dag in bed liggen. Maar als ik barst van de energie ben ik graag actief bezig. “

Haar hele column is te lezen op de website van de Telegraaf.

Tagged as: ,

Leave a Response