Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

NOS uitzendingen WK zwemmen op internet

Email dit bericht Print dit bericht
NOS

NOS

Zojuist wonnen de Nederlandse waterpolo dames hun kruiswedstrijd tegen Nieuw-Zeeland met 9-7 en plaatsten ze zich (zij het zeer moeizaam) voor de kwartfinale tegen Rusland. Deze wedstrijd werd live uitgezonden op www.nederland24.nl op het politieke kanaal. Direct na deze wedstrijd werd de volgende uitzending aangekondigd en dat is morgenochtend de series van het zwemmen. Het is dus vanaf morgenochtend 9.00uur mogelijk om live via internet de uitzending van de NOS te volgen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de uitzendingen van Universal Sports zit daar ook geen bescherming tegen buitenlandse kijkers op, dus een ieder die op vakantie internet tot zijn/haar beschikking heeft kan er gebruik van maken.

Tagged as: ,

Leave a Response