Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Nieuwe startblokken niet in gebruik in Rome

Email dit bericht Print dit bericht

Roma09Op Swimsportnews.de lazen wij het bericht dat de nieuwe startblokken, met opstaande rand aan de achterkant voor nog betere afzet, niet gebruikt zullen gaan worden bij de wereldkampioenschappen in Rome. De nieuwe startblokken zijn al langer een punt van discussie, mede omdat de precieze maten van het blok pas laat bekend gemaakt zijn. Tevens waren er problemen met de levering van de blokken, waardoor veel zwemmers nog niet hebben kunnen trainen met het nieuwe blok. Of dit uiteindelijk de reden is geweest om de blokken alsnog niet te gebruiken is onbekend. Feit is wel dat de beslissing nog wat extra werk betekent voor het bedrijf wat de blokken levert, want de nieuwe blokken waren reeds geplaatst.

wkstartblokken

Tagged as: ,

Leave a Response