Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Nederlands Record Junioren 4x100wissel LIVE op zwemsite.nl

Email dit bericht Print dit bericht

triviaDe komende 2 dagen wordt in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven de Netherlands Invitational gehouden. Totaal doen aan deze wedstrijd zo’n 60 verenigingen mee, waaronder Trivia uit Groningen. Speciaal voor de 4 junioren meiden die tijdens de NJK in Amsterdam werden gediskwalificeerd is er op zaterdag om 14.10uur een time-trial georganiseerd waarin zij gaan proberen alsnog het Nederlandse Junioren record te verbeteren. Nu zijn wij van zwemsite.nl ook het hele weekend aanwezig in het bad in Eindhoven en dus gaan we proberen deze limietpoging live op deze site uit te zenden. Om het in hoge kwaliteit te doen hebben we de hulp nodig van het zwembad voor hun internetverbinding, dus dat is even afwachten, maar anders wordt het streamen gedaan vanaf een mobiele telefoon. Opnames van de race zullen in ieder geval wel gemaakt worden, dus mocht het niet live kunnen, dan komt de opname zaterdagavond online. Om de beelden live te kunnen volgen kunt u morgen op deze pagina kijken.

Medium kwaliteit (mobiel internet) :

Er is verder ook live timing aanwezig en alle overige info is te vinden op de site van de Netherlands Invitational.

Tagged as:

1 Comment

Trackbacks

  1. Meiden Trivia zwemmen Nederlands Junioren Record (video) | Zwemsite.nl

Leave a Response