Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Meiden Trivia zwemmen Nederlands Junioren Record (video)

Email dit bericht Print dit bericht

triviaHet was aangekondigd en uiteindelijk ook LIVE te zien hier op zwemsite.nl : het nieuwe Nederlands Junioren Record op 4x100wisselslag voor de meiden. Sylvia Dik (1.08.26), Lisanne van Avezaath (1.19.19), Cynthia van Beusekom (1.10.62) en Anouk Frieman (1.00.25) bleven met hun tijd van 4.38.32 ruim onder het oude record van de Whee in 2005. Die meiden zwommen toen naar 4.41.96. Tijdens de NJK in Amsterdam afgelopen juni dook het kwartet uit Groningen met 4.36.38 ook al onder die oude toptijd, maar toen was er helaas een diskwalificatie die roet in het eten gooide. Vandaag was alles echter akkoord en dus is ook het laatste junioren record bij de meiden dat nog niet in bezit was van Trivia dat nu wel.

Na de race werden de meiden direct gehuldigd door de organisatie van de Netherlands Invitational en wilden ze maar al te graag op de foto. En terwijl het inzwemmen voor de 2e sessie al was begonnen kregen de meiden er geen genoeg van. Een kleine selectie vindt je hieronder, als je er meer wil zien moet je bij de meiden zelf zijn.

De meiden ploeg van Trivia en hun meest luidruchtige supporter

De meiden ploeg van Trivia en hun meest luidruchtige supporter

trivia1

trivia2

trivia3

trivia4

trivia5

Tagged as:

2 Comments

  1. mijn nicht is de beste <3 vind ik dan hea!
    Anouk je bent mijn bestie

Trackbacks

  1. Nederlands Jeugd Record bij Netherlands Invitational (HD-video) | Zwemsite.nl

Leave a Response