Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Marleen Veldhuis naar finale 50vlinder (video)

Email dit bericht Print dit bericht

Roma09Gedurende 5 minuten had Marleen het wereldrecord op de 50m vlinderslag. Met 25.28 dook ze 0.05 onder haar eigen record van de swimcup in Amsterdam. In dezelfde halve finale kwam Hinkelien Schreuder tot 25.94, ook een klein persoonlijk record en goed voor een 4e plaats in die halve finale. Haar beste tijd stond net als die van Marleen van de swimcup in Amsterdam op 19 april jl. op 25.98. Helaas bleek de tijd van Hinkelien na de 2e halve finale niet genoeg voor een finale plaats. Ze werd door 6 zwemsters voorbij gezwommen in de 2e halve finale en werd dus 10e all-in. De snelste dame in die halve finale was Therese Alshammer, die met 25.07 het wereldrecord van Marleen weer vernietigde. Daardoor waren het de 2 oudste dames die zich als snelste 2 voor de finale plaatsten.

Tagged as: , , ,

Leave a Response