Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Koninkrijksspelen geopend (video)

Email dit bericht Print dit bericht

koninkrijksspelenOp Aruba zijn de Koninkrijksspelen gisteren officieel door prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven geopend. Net als bij alle andere grote toernooien, zoals de WK die nu in Rome wordt gehouden of de Olympische spelen, was er ook bij de Koninkrijksspelen een echte openingsceremonie. Zo werden de vlaggen van de deelnemende landen gehesen en kwamen de deelnemers onder luid gejuich het stadion binnen. Voor de opening was er al een honkbalwedstrijd tussen de Nederlandse Antillen en Nederland (16 tegen 9 voor de Antillen) en direct na de opening volgende de eerste voetbalwedstrijd van het toernooi tussen dezelfde twee landen. Dit keer won Nederland met 4-0.

Bij het afspelen van dit filmpje kwamen wij ook nog een filmpje tegen over Marre Zandringa.

En voor wie de wedstrijden willen volgen is er op www.telearuba.aw een live stream te vinden. Deze zendt als het goed is de races live uit, om 18.00uur Arubaanse tijd (24.00uur NL tijd) en om 20.30uur (02.30uur NL tijd). Helaas is er (nog) geen mogelijkheid de stream hier te tonen omdat deze in RealMedia wordt uitgezonden. Je hebt hiervoor de RealPlayer nodig die wel gratis is te downloaden.

Tagged as:

Leave a Response