Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Eamon Sullivan niet naar de WK

Email dit bericht Print dit bericht
Eamon Sullivan

Eamon Sullivan

Hij was al langer ziek, meldde zich al af voor 2 wedstrijden op de Mare Nostrum tour, maar toch kwam zijn afmelding als een klap aan bij de Australische bondscoach. En tegelijk met de afmelding van Sullivan haakte ook rugslagzwemmer Hayden Stoeckel af voor de WK, nog een extra dreun. “To lose two Olympic medallists this close to the start of the World Championships is pretty disappointing, but we’ve taken this decision with London 2012 in mind,” zei Alan Thompson, de bondscoach van Australie “Hayden has been struggling a bit with a shoulder injury in training, which just hasn’t healed the way we would have liked, and Eamon has been knocked around by this virus ever since they were in Singapore some six weeks ago. While it’s disappointing the guys won’t be with us in Rome, the break will give them every opportunity to get over their illness and injury and regain full fitness as quickly as possible.” Er zullen voor deze twee zwemmers geen vervangingen opgeroepen worden en dus zal Thompson uit de wel aanwezig ploeg zijn estafettes gaan samenstellen. Met het verlies van Sullivan en Hayden lijkt de wisselslag estafette in ieder geval een stuk minder kans op een medaille te hebben.

Tagged as: , ,

Leave a Response