Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

BlueSeventy maakt buy-back programma bekend

Email dit bericht Print dit bericht

Blue70Al voordat de hele chaos over de badkleding echt ontstond, voordat de pakken af en vervolgens weer goedgekeurd werden, maakte BlueSeventy bekend een buy-back programma in het leven te roepen als hun badkleding afgekeurd zou worden. Vandaag zijn de officiele details bekend gemaakt over dit programma. Samengevat kan iedereen die een BlueSeventy badpak/jammer heeft gekocht na 1 april 2009 deze begin 2010 inleveren inclusief bon en krijgt dan 50% korting op een nieuw door de FINA voor 2010 goedgekeurd badpak/jammer. In de officiele berichtgeving zegt Dean Jackson (Marketing manager) : “We are delighted to be able give something back to the competitive swimmer who we believe right now is caught in the changes taking place. For us it is about servicing the swimmer and delivering a program that offers value in a world where the changes are beyond their control, yet they have to meet the consequence.”

blueseventy-buyback1

blueseventy-buyback2

Noot : in de officiele berichtgeving staat dat het programma beschikbaar is in de Verenigde Staten en de UK. Vanuit BlueSeventy is bevestigd dat het ook in Europa beschikbaar komt.

Tagged as: , ,

Leave a Response