Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

American Trials live op swimnetwork.com (update)

Email dit bericht Print dit bericht

USA SwimmingVan 7 tm 11 juli aanstaande worden in Indianapolis de Amerikaanse kwalificatiewedstrijden voor de WK gezwommen. Tijdens deze wedstrijden zal onder andere duidelijk worden wat alle recente recordtijden voor waarde hebben als bijvoorbeeld voormalig wereldrecordhouder op de 100m rugslag Aaron Peirsol aan de start verschijnt. Ook Michael Phelps zal (moeten) laten zien dat hij terug is op het niveau wat hem in Beijing totaal 8 gouden medailles opleverde. Hij zwemt in Indianapolis wel een beperkter programma dan we van hem gewend waren, met alleen starts op de 100/200vrij en 100/200vlinder. Of hij bij kwalificatie voor de WK op die afstanden ze ook allemaal kan zwemmen in Rome is ook nog maar de vraag, want de halve finale van de 100vrij is in dezelfde sessie gepland als de finale van de 200vlinder. De volledige startlijst vindt je hier.

Alle sessies van de Amerikaanse kwalificatiewedstrijden worden live uitgezonden op swimnetwork.com en de finales van de eerste 2 dagen ook op Universal Sports.

Tagged as: , ,

Leave a Response