Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Zwemsite.nl interview met Wendy van der Zanden

Email dit bericht Print dit bericht

countdownHet laatste interview van de NK senioren in Eindhoven is die met Wendy van der Zanden. Zij verraste tijdens de Amsterdam Swimcup met een zeer sterke 100m rugslag waarmee ze aantoonde dat de andere rugslagzwemsters volgend seizoen zeker rekening met haar moeten gaan houden. Dit weekend zwom zeĀ  op vrijdag naar goud op de 200rug, had ze op zaterdag een groot aandeel in het zilver op de 4x100wissel estafette en haalde ze op zondag brons op de 100rug achter Sharon van Rouwendaal en Kimberley Albers en goud op de 4x200vrij. Zwemsite.nl sprak met haar over de wedstrijd en haar plannen voor de rest van het seizoen, zoals de echte piekmomenten in Sheffield en Leeds.

Tagged as: ,

Leave a Response