Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Zwemsite.nl interview met Moniek Nijhuis

Email dit bericht Print dit bericht

countdownMet overwinningen op de 50 en de 100m was Moniek Nijhuis duidelijk de sterkste dame op de schoolslag bij de Nederlandse kampioenschappen. Vol in training voor de WK komende zomer was ze zelf ook erg verbaasd over haar tijden. Met haar 1.08.42 zwom ze de snelste tijd ooit op de 100m schoolslag zonder Jaked en op de 50m schoolslag kwam ze tot een super 31.46 wat tot voor kort nog een Nederlands record was (Tijdens de swimcup had Moniek in een Jaked het NR op 30.80 gezet). Zwemsite.nl zocht haar op in het uitzwembad van de Tongelreep en vroeg haar over de NK en de komende wereldkampioenschappen in Rome.

Noot : Er zit een foutje van ons in het interview, want alleen als we de 4x100wisselslag meerekenen haalde Moniek 3 uit 3. In die estafette kwam ze overigens wel tot een supersnelle split van 1.07.70, minder dan 3 tienden boven haar Nederlands record van de Amsterdam Swimcup in april. Voor alle volledigheid werd de 200school gewonnen door Loes Zanderink van AZ&PC in 2.32.30

Tagged as: ,

1 Comment

Trackbacks

  1. Parijs Open zeer sterk bezet | Zwemsite.nl

Leave a Response