Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Van Rouwendaal bloeit op in Eindhoven

Email dit bericht Print dit bericht

Voor u gelezenZoals wel vaker de laatste tijd was Sharon van Rouwendaal het afgelopen weekend een van de ‘grootverdieners’ tijdens de Nederlandse kampioenschappen. Meerdere kampioenschapsrecords en een stapel medailles gingen met haar mee naar huis. Dat huis staat tegenwoordig in Eindhoven waar ze in mei is komen wonen, nadat de chemie tussen haar Franse trainer en Sharon was uitgewerkt. In het Eindhovens Dagblad verteld ze : “De trainer wilde per se dat ik Française zou worden en ik wilde die keuze toen helemaal nog niet maken”. “”Ik zit nu in een erg leuke groep en Jeanet is ontzettend aardig, het is echt gezellig. In Frankrijk zat ik in een klein groepje, waarvan de meeste leden familie van elkaar waren. Sommigen waren jaloers op me, de zoon van de trainer bijvoorbeeld. Hier is die jaloezie er gelukkig niet. “

Het hele artikel is te vinden op de site van het Eindhovens Dagblad.

Tagged as: , ,

Leave a Response