Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Startlijsten NK Sprint zijn beschikbaar

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBOp de livetiming pagina van de zwemkroniek zijn zojuist de startlijsten van de NK Sprint verschenen. Uiteraard zal dit weer een druk programma gaan worden, zeker op de 50m vrijeslag. Bij de heren staan er maar liefst 157 zwemmers ingeschreven, terwijl de dames met 154 starts niet veel achter blijven. Ook de nieuw toegevoegde jeugd estafettes zijn goed bezet met zo’n 30 ploegen per nummer. Helaas zorgt de planning richting de WK er wel voor dat veel zwemmers die zich daarvoor hebben geplaatst niet aanwezig zullen zijn in Alkmaar. Zij starten komend weekend in Parijs en nemen daarna rust met het oog op de laatste voorbereiding richting Rome. Uitzondering hierop is Robin van Aggele die wel in Alkmaar zal starten, op alle afstanden behalve de 100wissel.

Tagged as:

1 Comment

  1. De limietverscherping voor volgend jaar is wat mij betreft toch echt te veel van het goede.
    Wanneer ik de startlijst erbij pak en kijk naar de limieten voor volgend jaar op de 50 rug bij de dames zouden er dus maar liefst 3 series in het ochtendprogramma zijn. Slechts 6 senioren zwemsters op de startlijst hebben de limiet voor volgend jaar al, hetzelfde geldt voor de senioren 1, ook 6 zwemsters en bij de jeugd zijn het er 7 waarvan er al een aantal bij die senioren 1 zwemsters zitten. Lekker snel toernooitje wordt dat….

Leave a Response