Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Maarten van der Weijden ambassadeur BlueSeventy ?

Email dit bericht Print dit bericht

Blue70Toen Maarten van der Weijden in Beijing op de 10 kilometer open water het goud pakte, was een van de vragen welk badpak hij aan had gehad. Later bleek dit een BlueSeventy te zijn die speciaal voor hem op maat was gemaakt en uitgerust met zilveren randen. Natuurlijk waren beide partijen erg blij met het resultaat en leek er een mooie samenwerking in de toekomst te verwachten. Maarten besloot echter te stoppen met zwemmen en BlueSeventy is door de beslissing van de FINA om de 11 pakken van het bedrijf niet goed te keuren in zwaar weer terecht gekomen. De laatste berichten zijn gelukkig voor BlueSeventy weer wat gunstiger, nu de meeste mensen verwachten dat tot 1 januari 2010 de afgekeurde pakken alsnog goedgekeurd zullen worden. En natuurlijk gaat BlueSeventy verder met hun ontwikkeling van badkleding en bijvoorbeeld de organisatie van speciale evenementen.

Olympisch Kampioen

Olympisch Kampioen Maarten van der Weijden

Een van de evenementen die op het programma staan is de Blueseventys Great Big Open Water Swim in Dorney Lake, Eton (ENG), vlakbij Windsor op 11 juli aanstaande. Dit meer is een van de bekendste triathlon lokaties van Engeland en zal in 2012 als roeibaan gebruikt worden voor de Olympische Spelen.

Een van de deelnemers aan deze wedstrijd is Maarten van der Weijden. Niet aan de wedstrijd, maar aan de ‘prestatietocht’. Daarmee krijgen alle deelnemers de kans om te zeggen ‘Ik heb met Maarten van der Weijden gezwommen’. Volgens onze wel ingelichte bronnen zal Maarten dit tevens doen in een nieuwe functie, namelijk als ambassadeur van BlueSeventy. Hij zou een contract hebben getekend met BlueSeventy wat hem in ieder geval tot 2012 aan het in Nieuw Zeeland gevestigde bedrijf verbind. Nieuws hierover zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Tagged as: ,

1 Comment

Trackbacks

  1. Maarten van der Weijden wint in Engeland | Zwemsite.nl

Leave a Response