Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Maaike mist afscheid groep 8 door olympische droom

Email dit bericht Print dit bericht

Voor u gelezenNa de Nederlandse Junioren Kampioenschappen werd de ploeg voor de EJOF in Tampere bekend gemaakt. Een van de meiden die in Finland aan de start zal verschijnen is Maaike de Waard. Zij plaatste zich op de 100m rugslag voor Finland en het bijbehorende trainingskamp in Lignano (ITA). Voor het Algemeen Dagblad een reden om een stukje te wijden aan Maaike en wat de plaatsing voor de EJOF voor haar en haar familie betekent. Of Maaike na het festival nu echt alles op alles zet om ook de ‘volwassen’ Olympische Spelen te halen, weet haar moeder niet. “Ze moet volgend jaar naar de middelbare school en dat zal veel tijd kosten. Maar deze ervaring pakt niemand haar meer af.”

Het hele artikel is te lezen op de site van de Algemeen Dagblad.

Tagged as:

Leave a Response