Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Lennart Stekelenburg wil terug naar ballenknijper

Email dit bericht Print dit bericht

Voor u gelezenToen Lennart Stekeleburg in een time-trail tijdens de Amsterdam Swimcup op de 100m schoolslag tot 59.50 kwam was het voor hem duidelijk : de laatste generatie badpakken maken een (te) groot verschil. En omdat hij net als velen vooral van het zwemmen zelf houdt, zou hij het liefst terug gaan naar de ballenknijper. Verder zou hij willen dat alle zwemmers hetzelfde zouden zeggen en achter hun mening zouden gaan staan. In een interview in de Volkskrant zegt hij : “Je wordt in die pakken wel heel erg beperkt in je beweging. Maar dat het hard gaat, is duidelijk. Prettig is anders. Wat dat betreft ga ik liever weer in een kort broekie zwemmen. Van mij mag het zwemmen terug naar de basis. In de zwemwereld denkt iedereen er zo over. Maar de zwemmers nemen niet echt een standpunt in. Ze zouden moeten zeggen: we doen het niet langer zo.”

Het hele interview is te vinden op de site van de Volkskrant.

Tagged as: ,

Leave a Response