Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

KNZB staat alle pakken toe

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBOp de site van de KNZB staat een officiele melding over de badkleding voor alle wedstrijden vanaf dit moment: FINA heeft maandag bekend gemaakt dat eerder afgekeurde pakken – voornamelijk om procedurele redenen – alsnog worden toegestaan. De KNZB heeft besloten om met onmiddellijke ingang bij alle wedstrijden alle merken zwemkleding toe te staan tot 1 januari 2010. De KNZB betreurt de gang van zaken. Onze hoop en verwachting is dat tijdens de wereldkampioenschappen in Rome eenduidige en sluitende regels zullen worden vastgesteld voor de komende jaren.

In een kleine toelichting werd ons tevens verteld dat er voor de EK Kortbaan kwalificatiewedstrijd, tijdens de NK Sprint komend weekend, geen aanpassingen worden gedaan. De limieten blijven hetzelfde, alle pakken toegestaan.

Tagged as: ,

Leave a Response