Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

KNZB houdt de FINA strak in de gaten

Email dit bericht Print dit bericht

countdownNa afloop van de Nederlandse Kampioenschappen in Eindhoven keken wij samen met Paul van den Heuvel, adjunct-directeur bij de KNZB, kort terug naar het toernooi. De mooiste prestaties kwamen volgens hem op naam van Job Kienhuis, die met zijn Nederlandse records op zowel de 800 als 1500m vrijeslag natuurlijk 2 super prestaties neer had gezet. Ook hebben we het uiteraard over de positie van de KNZB op het gebied van de badpakken en kijken we vooruit naar het NJK van volgend weekend en de NK Sprint de week erna.

Dit interview is een van de interviews die we na afloop van het toernooi maakten, er volgen er in de loop van deze week zeker nog meer.

Tagged as: , , , , ,

Leave a Response