Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

FINA lijst wordt uitgebreid!

Email dit bericht Print dit bericht

FINAMorgen komt als het goed is een nieuwe lijst van de FINA uit met goedgekeurde badkleding en van onze bronnen vernamen wij reeds dat de lijst langer zal zijn dan de vorige keer. Een van de producenten die alsnog goedkeuring voor hun badkleding schijnt te hebbeb afgedwongen is BlueSeventy. Mede dankzij de input van een Nederlandse wetenschapper zouden zij de FINA hebben weten te overtuigen van het feit dat de afkeuring op basis van de ‘may trap air’ niet juist was en dus staan ze alsnog op de definitieve lijst van goedgekeurde badkleding. Of en zo ja, welke badkleding ook alsnog aan de lijst is toegevoegd is helaas nog onbekend. Daarvoor zal de publicatie door de FINA morgen afgewacht moeten worden.

Tagged as: , ,

Leave a Response