Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Dion Dreesens zwemt tweede EJOF limiet

Email dit bericht Print dit bericht
Dion Dreesens

Dion Dreesens

Na de 50vrij vanochtend wist Dion Dreesens ook op zijn 2e afstand de limiet voor de EJOF te slechten. In een mooi opgebouwde race kwam hij tot 4.02.12, ruim onder de benodigde 4.07.50 en ook nog onder het kampioenschapsrecord voor de junioren 4. Dit record werd al in 1994 gezwommen door Pieter van den Hoogenband. Pieter kwam toen tot 4.03.98. Enige verschil wat Pieter nog in zijn voordeel kan aanhalen is dat hij het in een ballenknijper deed, waarbij Dion in deze race gebruik kon maken van de Speedo LZR. Dat doet echter niets af aan de indrukwekkende race en vooral ook zeer sterke keerpunten van Dion. Met 2 limieten in z’n zak kan hij zich rustig op gaan maken voor de rest van weekend en daarna zijn koffer gaan pakken.

Dion Dreesens na zijn EJOF limiet op de 400vrij

Dion Dreesens na zijn EJOF limiet op de 400vrij

Tagged as: ,

Leave a Response