Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Stephanie Rice mogelijk ‘gewoon’ in een LZR in Rome

Email dit bericht Print dit bericht
Stephanie Rice

Stephanie Rice

Als een van de weinige absolute topzwemmers in de wereld, heeft Stephanie Rice nog een persoonlijke badkleding sponsor. In Beijing won ze zowel de 200 als 400wissel met evenzoveel wereldrecords in een Speedo LZR, maar natuurlijk is ze na de afgelopen tijd verder aan het kijken. Ze heeft meerdere badpakken getest, maar het uiteindelijke resultaat is dat ze nog geen stap verder is. Een moeilijke situatie terwijl de wereldkampioenschappen in Rome snel dichterbij komen.

Concurrerende merken van Speedo hebben haar als aanbiedingen gedaan van rond de $300.000 (Australische dollars, dus dat is rond de €170.000) per jaar tot de Olympische Spelen van Londen 2012, met nog extra bonussen als ze bepaalde prestaties weet te behalen. Haar probleem is echter dat ze nu het speelveld nog zo onduidelijk is, geen keuze wil maken waar ze misschien in 2010 of zelfs al volgende week spijt van zal hebben.

Stephanie Rice

Stephanie Rice

Sinds ze terug is van de Olympische Spelen in Beijng heeft ze onder andere al pakken van Arena, Blue Seventy, Jaked, Adidas en Speedo aangehad, maar tot nu toe heeft dat haar nog niet tot een definitief besluit gebracht. “I don’t want to rush into anything, especially if it’s such an important contract,” aldus Rice “I’ve got a few different suits I’m going to try over in the States but otherwise I’m trying not to think about it too much. Everyone is making such a big deal out of all the new brands.”

Mocht ze er voor de WK niet uit komen, dan zal ze waarschijnlijk ‘gewoon’ weer starten in haar oude vertrouwde Speedo LZR. “I know the LZR works and I love it, so at the end of the day if I don’t find anything that I like then … I’ll be wearing that in Rome.”

Tagged as: , ,

Leave a Response