Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Jacco Verhaeren blogt op ED.nl

Email dit bericht Print dit bericht
Jacco Verhaeren

Jacco Verhaeren

Op dit moment zit de Nederlandse ploeg in voorbereiding op de WK 2 weken op Tenerife. Gedurende die 2 weken zal Jacco Verhaeren een blog bij houden over de laatste ontwikkelingen binnen de ploeg. Op de site van het Eindhovens Dagblad zijn nu de eerste delen te lezen. Daarin haalt hij vast een aantal zeer belangrijke onderdelen aan voor een goed trainingskamp : de locatie om hard te kunnen trainen en de rust die buiten de trainingen gevonden kan worden.

Deel 1 behandelt de locatie van Tenerife Top Training. Een gloednieuwe trainingslocatie op een eiland waar de temperatuur altijd minimaal 20 graden is.
In deel 2 haalt hij het levenspatroon aan van onze toppers. De arbeid maar zeker ook de rust is zeer belangrijk om beter te worden
Deel 3 vertelt over Britta Steffen die ook op Tenerife aanwezig is, net als een deel van de Spaanse ploeg.

De locatie is trouwens voor een aantal zwemmers van de Nederlandse ploeg al bekend terrein. Eind februari was de ploeg van NZA ook al op trainingskamp op Tenerife. Op de site van NZA kan je over de belevenissen van hun zwemmers op het zonnige eiland lezen. Eindhovense zwemmer Tom Vangeneugden liet alvast een leuk plaatje achter via twitpic.

De blog van Jacco is te volgen op ED.nl.

Tagged as: ,

1 Comment

  1. Een bondscoach hoort te bloggen op de website van zijn bond. Een gewone trainer vertelt zijn verhaaltje aan de regionale krant. En wie betaalt eigenlijk het trainingskamp voor onze Belgische zwemmer en het verblijf van Pieter, doet de sportbond dat of de Nederlandse belastingbetaler? In tijden van recessie toch geen rare vraag.

Leave a Response