Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Eerste beta versie van Zwemrank online

Email dit bericht Print dit bericht

SplashVanmiddag is de eerste beta versie van Zwemrank online gegaan. Gebaseerd op het datamodel van Lenex 2.0 (daarin staat de opmaak van de uitslag bestanden uit Splash Meet Manager), is er een database aangemaakt en een import geschreven voor deze uitslagen. Dit betekent dat vanaf nu alle uitslagen uit Meet Managers ingelezen kunnen worden en er vervolgens ieder soort lijst gemaakt kan worden die wenselijk is. In samenspraak met de Kring Noord-Brabant zullen wij bijvoorbeeld een overzicht gaan genereren met alle zwemmers die voldaan hebben aan limieten voor de verschillende Brabantse Kampioenschappen.

Om de ranglijsten en overzichten zo compleet mogelijk te krijgen is het wel noodzakelijk dat zoveel mogelijk uitslagen worden ingelezen. Daarom een oproep aan alle wedstrijd organisaties om de uitslag van de wedstrijd ook naar ons op te sturen en wel naar uitslagen@zwemsite.nl. Op die manier kunnen we op korte termijn ranglijsten maken voor iedereen : clubs, kringen en nationale.

Het eerste deel wat nu online staat is een simpel overzicht van wedstrijden en de bijbehorende uitslagen. Natuurlijk zullen er nog regelmatig foutjes in voor komen, er zitten mogelijk nog een paar kleine foutjes in de import en er wordt nog druk gesleutelt aan de weergave, maar de basis is stabiel. Als u fouten tegen komt dan zijn berichten daarover van harte welkom om info@zwemsite.nl. En hou de site in de gaten voor updates en verbeteringen.

Ga naar zwemrank.nl

Tagged as:

2 Comments

  1. Heel mooi werk Martin en andere programmeurs! En dat had dus helemaal niet zo lang hoeven duren als de KNZB deed vermoeden. Nu nog de uitslagen van de BK erin.

    Als nu eens alle kringen zich zouden inzetten voor het doorgeven van alle uitslagen, dan is dat KNZB-plannetje van de grote Nederlandse uitslagendatabase alsnog gerealiseerd.

    Denk je dat je nog voor de NKs de jaarranglijstjes per leeftijd voor elkaar krijgt? Dat zou het voor de bond een stuk eenvoudiger maken om alle inschrijftijden te controleren.

  2. Hey Joeri, dank je wel he. :) Het is nog allemaal beta, dus er zijn nog wel wat bugs weg te werken. Martin bepaalt min of meer waar ik mijn tijd aan besteed, en ik bouw dan lekker verder. Waar de KNZB mee bezig is geweest, weet ik ook niet. Er zitten wel een hoop haken en ogen aan de bestanden die uit Splash komen, maar dan nog…

    Als de mensen met een grote mond in de zwemwereld, Joeri, Martin, er voor zorgen dat iedereen die uitslagen door gaat geven… (Grote mond in de meest positieve zin, he.)

Leave a Response