Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Charlotte UltraSwim LIVE op zwemsite.nl

Email dit bericht Print dit bericht

Charlotte UltraSwimDe komende 4 dagen vindt in Charlotte, North Carolina de Charlotte UltraSwim plaats. Dankzij Ustream, een Amerikaans internet webstreaming bedrijf, Universal Sports en Swimnetwork.com, kunnen wij de live stream van die wedstrijd tonen.

Voor de startlijsten en uitslagen kunt u terecht op de site van de Charlotte UltraSwim. Op het moment van schrijven van dit bericht liggen de dames van de 800vrij in het water, met in de laatste serie favoriet Katie Hoff. Haar inschrijftijd van 8.19.70 ligt zo’n 3 seconden boven het Amerikaans record van Janet Evans uit 1989. Evans zwom toen een wereldrecord van 8.16.22, pas vorig jaar tijdens de Olympische Spelen van Beijing door Rebecca Adlington bijgesteld tot 8.14.10.

Uitzendingen zijn om 15.00uur voor de series.

Hoge kwaliteit uitzendingen van de finales zijn te volgen op de site van Universal Sports

Buiten deze LIVE feed, zijn er op de site van Swimnetwork.com ook nog een groot aantal interviews te vinden met de belangrijkste deelnemers aan de Charlotte UltraSwim.

Tagged as: , ,

1 Comment

Trackbacks

  1. ‘Relaxte’ comeback Michael Phelps | Zwemsite.nl

Leave a Response