Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Badpaklijst vandaag beschikbaar ?

Email dit bericht Print dit bericht

FINAHoewel de FINA nog niets wil bevestigen of ontkennen, lijkt het er sterk op dat de lijst met toegestane badkleding, zoals gemaakt door het onafhankelijk test instituut in Zwitserland en behandeld door een commissie gisteren in Lausanne, vandaag bekend gemaakt zal worden. De leden van de commissie zullen vandaag bij het test instituut gaan kijken, waarna de lijst openbaar gemaakt zal worden. In de loop van het jaar zal er een tweede test ronde worden uitgevoerd om tot een nog schonere lijst te komen voor na 1 januari 2010.

Tagged as: ,

1 Comment

  1. Ik lees net dat de lijst is gepubliceerd. De racer mag wel, de blue seventy niet… dat zal voor vele zwemmers een teleurstelling zijn; zeker gezien de berichtgeving de laatste weken evenals de melding vanuit blue seventy dat ze goegekeurde pakken verkoopt …. tja….zo gaat het dus.

    Ik kan helaas nog nergens ontdekken op basis waarvan de besluiten zijn genomen, dat is jammer, maar zal vast nog wel helder worden komende dagen
    Maar wat nu? Is het direct verboden; mag er nog in gezwommen worden in de periode dat er protest is aangetekend tegen de beslissing? Kring? NK en NJK? Wat hebben de huidige pakbezitters aan het feit dat aanpassingen nog mogen, zodat er tijdens het WK nog in gezwommen kan worden?

    Wordt vervolgd…..

Leave a Response