Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Aaron Peirsol tekent bij Arena

Email dit bericht Print dit bericht
Aaron Peirsol

Aaron Peirsol

Aaron Peirsol zal tot en met de Olympische Spelen van Londen 2012 de badkleding van Arena dragen. Door het contract wat hij met die fabrikant heeft getekend krijgt hij de mogelijkheid om ook de nieuwe Arena X-Glide te dragen, als deze volgende week tenminste goedgekeurd wordt door de FINA. In het Arena Elite Team wordt hij ‘teamgenoot’ van onder andere Alain Bernard, Cesar Cielo en Laszlo Cseh. Bernard zwom kortgeleden bij de Franse kampioenschappen al in de Arena X-Glide en bracht in dat badpak het wereldrecord op de 100vrij tot onder de 47 seconden.
Voor Aaron betekent het contract naar eigen zeggen de mogelijkheid om ook de komende jaren gebruik te maken van badkleding gemaakt door een van de top producenten in de wereld. Als doel zal hij ongetwijfeld hebben om zijn 100rug titel van Athene en Beijing te verdedigen in Londen, alsmede na zilver in Sydney, goud in Athene en zilver in Beijng op de 200rug voor de 4e keer het podium te betreden.

Tagged as: , ,

Leave a Response